Palveluntarjoaja Kymenlaaksosta

Nopeus, luotettavuus, turvallisuus ja kotimaisuus edellä.

Asiakaslähtöinen hosting-palvelu

Soma Systems on vuonna 2007 perustettu, Kouvolassa syntynyt ohjelmistoyritys ja internet-palveluntarjoaja joka on sitoutunut ennen kaikkea rehelliseen ja asiakaslähtöiseen yritystoimintaan.

Tarjoamme niin kuluttajille kuin yrityksille / yhdistyksille kaikki tarpeelliset, Suomessa tuotetut hosting-, webhotelli- ja domainpalvelut, jotka toimivat nopeasti ja luotettavasti.

Myös asiakaspalvelu toimii silloin kun tarvitset apua, chat-tukemme avustaa asiassa kuin asiassa aamusta iltaan ja sähköpostitsekin lähetettyihin tukipyyntöihin vastataan aina samana arkipäivänä.

Asiakkaana olet meille aina erittäin tärkeä, ja haluamme tarjota vastineeksi sen arvoista palvelua, laadusta tinkimättä.

Suomalaista laatua ja luotettavuutta

Soman hosting-palvelut on tuotettu Suomessa. Käytämme kotimaista työvoimaa ja palvelimemme on sijoitettu Helsingissä sijaitseviin laitesaleihin, valvottuna ympäri vuorokauden teknisten häiriötilanteiden varalta jotta voimme reagoida niihin nopeasti.

Vuosina 2016 ja 2017 palveluiden mitattu käytettävyysaika eli ns. uptime oli 99,998%. Tämä tarkoittaa vain 10 minuutin pituista käyttökatkoa yhteensä koko vuoden aikana, yleensä yöaikaan suunniteltujen huoltotoimien yhteydessä. Pyrimme yhtä hyviin tuloksiin myös jatkossa.


Palvelulupaus

Olit sitten kuluttaja, yritys tai muu yhteisö, Soman asiakkaana sinulla on oikeus:

  • Miellyttävään käyttökokemukseen heti palvelun ostamisesta lähtien
  • Nopeaan ja asiantuntevaan asiakaspalveluun, joka hallitsee tekniikan mutta osaa kommunikoida myös maanläheisesti
  • Luotettavaan, turvalliseen, suorituskykyiseen ja ympäri vuorokauden valvottuun palvelinympäristöön
  • Ohjelmistoalustaan joka tukee moderneja kehitystyökaluja, jotta sinulla on parhaat edellytykset kehittää omaa palveluasi tai liiketoimintaasi

Olen henkilökohtaisesti sitoutunut toimittamaan kaikki nämä sinulle. Olen myös innokas kuulemaan kehitysehdotuksiasi siitä miten palvelua voisi kehittää entistä paremmaksi.

Mikäli sinua askarruttaa minkälainen palvelu sopisi sinulle tai yrityksellesi, ota yhteyttä niin kartoitetaan tarpeesi yhdessä.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi käyttämään Soman palveluita.

Ystävällisin terveisin,

Arttu Palin
Yrittäjä, Soma Systems
arttu@soma.fi

Asiakaspalvelu

tuki@soma.fi Vastaamme samana päivänä

Chat Arkisin klo 10.00 - 21.00

Sopimusehdot

Yleiset sopimusehdot (PDF)

Rekisteriseloste

Asiakasrekisteri

Asiakaspalvelu

tuki@soma.fi
Vastaamme samana päivänä

myynti@soma.fi
Vastaamme samana päivänä

Postiosoite

Kenraalintie 12
46800 Kouvola